Γρήγορη μετάβαση

Υπογραφή σύμβασης για την ανάθεση της εκπόνησης του έργου: «Δημιουργία ηλεκτρονικής ιστοσελίδας (website) για το αρχαίο θέατρο της Λάρισας»

Σχετικά Θέατρα

Την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014 υπεγράφη στα γραφεία του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» η σύμβαση για την ανάθεση της εκπόνησης του έργου: «Δημιουργία ηλεκτρονικής ιστοσελίδας (website) για το αρχαίο θέατρο της Λάρισας».

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο πρόεδρος του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ», κος Σταύρος Μπένος και ο κύριος Lynn Patchett.

Οι στόχοι του ανατιθέμενου έργου είναι οι εξής:

1.       Δημιουργία template, ειδικά διαμορφωμένου, ώστε το site να προβάλλεται με τρόπο ευχάριστο, αλλά και λειτουργικό σε όλα τα browsers και τις συσκευές (pc, κινητό, ipad κλπ).

2.       Το CMS (διαχείριση περιεχομένου site) να είναι ευέλικτο και εύκολο.

3.       Έμφαση στο SEO optimisation, ώστε οι μηχανές αναζήτησης να βρίσκουν το site εύκολα και γρήγορα.

4.       Έμφαση στα social media, ώστε να μοιράζονται εύκολα και γρήγορα οι σελίδες του site στα διάφορα κανάλια των social media (facebook,twitter, google+).

5.       Έμφαση στη σωστή εφαρμογή google analytics, ώστε να δίνεται μια πλήρης εικόνα των κινή­σεων του site, καθώς και σαφείς ενδείξεις για μελλοντικές ενέργειες marketing.

Στο site θα προβάλλονται όλες οι βασικές πληροφορίες για το αρχαίο θέατρο της Λάρισας (π.χ. αρχαιολογική τεκμηρίωση, περιγραφή μνημείου, ιστορία μνημείου, ιστορία των ανασκαφικών εργασιών, φάσεις αποκάλυψης και ανάδειξης του μνημείου, ανασκαφικό και αναστηλωτικό έργο, φωτογραφίες εργασιών, σχέδια, εκπαιδευτικά προγράμματα κ.α.), οι οποίες θα οργανώνονται ανά θεματικές ενότητες.

Το ποσό για την αμοιβή του αναδόχου  θα αντληθεί από τον «κουμπαρά» (ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό) που έχει ανοίξει του «ΔΙΑΖΩΜΑ» για το αρχαίο θέατρο της Λάρισας, στον οποίο μάλιστα κατατέθηκαν πρόσφατα και οι τόκοι της προθεσμιακής κατάθεσης του σωματείου, ύψους 1.100 ευρώ.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας, κο Αθανάσιο Τζαφάλια, το συνεργάτη του, κο Δημήτρη Καραγκούνη, αρχιτέκτονα – μηχανικό του αρχαίου θεάτρου της Λάρισας και την προϊσταμένη της ΙΕ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων για τη συνδρομή τους με το πλούσιο υλικό που διαθέτουν.

  • Το αρχαίο θέατρο της Λάρισας.
  • Στιγμιότυπο από την υπογραφή της σύμβασης για την ιστοσελίδα του θεάτρου Λάρισας (2014).