Γρήγορη μετάβαση

ΣΤ’ Γενική Συνέλευση του Σωματείου “ΔΙΑΖΩΜΑ”, 1η Ενημερωτική Επιστολή

Σχετικά Θέατρα

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 5 Απριλίου 2013

Αγαπητοί Φίλοι,

Κατά την διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασής του στις 2 Απριλίου 2013 το διοικητικό συμβούλιο του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η ΣΤ΄ γενική μας συνέλευση στη Ήπειρο από την Πέμπτη 19 έως και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013.

Οι εργασίες της γενικής συνέλευσης θα συνδυασθούν με ένα οδοιπορικό σε όλα τα αρχαία θέατρα της Ηπείρου. Η επιλογή αυτής της περιοχής έχει άμεση σχέση με το σπουδαιότερο πρόγραμμα που επιχειρεί το ΔΙΑΖΩΜΑ για το 2013 σε συνεργασία με τα Υπουργεία Πολιτισμού, Ανάπτυξης και Τουρισμού και την Περιφέρεια Ηπείρου: την πρώτη πολιτιστική διαδρομή με συνεκτικό ιστό τα σπουδαία μνημεία της Ηπείρου. (βλ. Πολιτιστική διαδρομή στα αρχαία θέατρα της Ηπείρου του μέλους μας κας Μπέττυς Χατζηνικολάου, η οποία επιμελείται το συγκεκριμένο έργο).

Το πρόγραμμα της γενικής συνέλευσης θα διαμορφωθεί σε δύο χρονικούς κύκλους:

Ο πρώτος χρονικός κύκλος (19-22 Σεπτεμβρίου) πέρα από τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, θα περιλαμβάνει και την πολιτιστική διαδρομή σε όλα τα μνημεία της περιοχής. Με αυτό τον τρόπο θα είμαστε οι πρώτοι που θα υλοποιήσουμε αυτό το πολύ φιλόδοξο εγχείρημα.

Ο δεύτερος χρονικός κύκλος (21-22 Σεπτεμβρίου) για όσα από τα μέλη μας επιθυμούν να συμμετέχουν μόνο στις εργασίες της γενικής συνέλευσης.
Για την αρτιότερη οργάνωση της γενικής συνέλευσης κάναμε ήδη τις πρώτες μας επαφές και είχαμε μια πολύ συμφέρουσα προσφορά από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου PREVEZA BEACH, κ. Νίκο Γιαννακόπουλο, η οποία έχει ως εξής:

Τιμές ΗB (πρωϊνό και ένα γεύμα) ανά διανυκτέρευση:

Μονόκλινο δωμάτιο : 39 ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο : 60 ευρώ

Τρίκλινο δωμάτιο : 81 ευρώ

Τιμές FΒ (πρωϊνό, ένα γεύμα και ένα δείπνο) ανά διανυκτέρευση

Μονόκλινο δωμάτιο : 45 ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο : 70 ευρώ

Τρίκλινο δωμάτιο : 94 ευρώ

Στις ενημερωτικές επιστολές που θα ακολουθήσουν, θα σας παρουσιάσουμε το αναλυτικό πρόγραμμα του τετραημέρου, όπως θα διαμορφώνεται και το οποίο θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις.

Μετά τα παραπάνω και, επειδή το οργανωτικό εγχείρημα είναι πολυσύνθετο, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό για τη συμμετοχή σας στην 6η γενική συνέλευσή μας, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Οι γραμματείς του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ», κ.κ. Μαρία Ρουμανά και Άννα Δερβένη θα είναι στη διάθεσή σας για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Σας περιμένω όλους.

Φιλικά,

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Μπένος

dt-05042013dwdwni

Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης