Γρήγορη μετάβαση

Γ’ Επιστολή στα μέλη του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ

 
Αγαπητοί μου Φίλοι,
 
Για την καλύτερη διεξαγωγή των εργασιών της 2ης γενικής μας συνέλευσης (Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 11.00-15.00/Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης) θα επιθυμούσα να σας ενημερώσω για τα παρακάτω πρακτικά ζητήματα:
 
  • Την Κυριακή (13.12.) διεξάγεται από το Δήμο της Αθήνας ο 26ος ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, www.ona.gr
    και εξαιτίας αυτού του γεγονότος θα υπάρχει πρόβλημα κυκλοφορίας στο κέντρο κατά το δίωρο από 10.00 π.μ. – 12.00 μ.μ.. Το μόνο μέσο μαζικής μεταφοράς που θα κυκλοφορεί αδιατάρακτα είναι το μετρό, το οποίο  έχει σταθμό δίπλα στο Μουσείο (σταθμός ΑΚΡΟΠΟΛΗ).
  • Επειδή προβλέπεται μεγάλη συμμετοχή, σας παρακαλώ, αν αποφασίσετε να παρακολουθήσετε την ξενάγηση στο θέατρο Διονύσου, να είστε στην είσοδο του θεάτρου (οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου) το αργότερο στις 9.45. Αν αποφασίσετε να έλθετε απευθείας στο Μουσείο, θα πρέπει να είστε στην είσοδο του Μουσείου το αργότερο στις 11.00, προκειμένου να παραλάβετε εγκαίρως τις διαπιστεύσεις σας.
  • Για όσους δεν έχετε τακτοποιήσει τη συνδρομή σας, θα υπάρχει η δυνατότητα να το κάνετε στο χώρο της διαπίστευσης. Οι εργασίες της γενικής συνέλευσης θα αρχίσουν στις 12.00 ακριβώς.
  • Επειδή έχετε εκφράσει πάρα πολλοί την επιθυμία να παρακολουθήσετε την ξενάγηση στο Μουσείο μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης, ο διευθυντής κ. Δημήτρης Παντερμαλής, ο έφορος της Ακροπόλεως της κ. Αλέξανδρος Μάντης και οι συνεργάτες τους θα σχηματίσουν ολιγάριθμες ομάδες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
 
 
 
Φιλικά,
Ο Πρόεδρος

Σταύρος Μπένος