Γρήγορη μετάβαση

Γ’ Γενική Συνέλευση – Επιστολή προέδρου

Επιστολή του κ. Σταύρου Μπένου προς τα μέλη για την Γ’ Γενική Συνέλευση
Αθήνα, 10 Μαίου 2010

Αγαπητοί μου Φίλοι,

Ολοκληρώνουμε όλες τις προετοιμασίες της 3ης Γενικής μας Συνέλευσης τόσο για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση των δραστηριοτήτων και των μελλοντικών σχεδίων μας, όσο και για τη φιλοξενία σας.

Το κορυφαίο γεγονός αυτής της Συνέλευσης θα είναι η αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος των εργασιών που θα ξεκινήσουν μέσα στο 2010 σε όλα τα αρχαία θέατρα. Έτσι, θα χαρούμε μαζί τους πρώτους καρπούς της συνεργασίας όλων των θεσμών και των πολιτών της χώρας (Υπουργείο Πολιτισμού- Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση – Επιχειρήσεις – Πανεπιστήμια – Πολιτιστικοί Φορείς- Πολίτες) με την υποκίνηση του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ.

Η συμμετοχή σας στην 3η Γενική Συνέλευση, πέρα από το γεγονός ότι θα προσδώσει εύρος και κύρος στις συζητήσεις και τις αποφάσεις μας, θα δώσει και ένα μήνυμα υψηλού συμβολισμού: Τα μέλη του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ παλεύουν σε καιρούς δύσκολους να αναδείξουν τις φωτεινές και αισιόδοξες όψεις της πατρίδας μας.

Οι γραμματείς μας κ.κ. Μαρία Ρουμανά και Άννα Δερβένη είναι πάντα στη διάθεσή σας προκειμένου να ενημερωθείτε για όλα τα οργανωτικά θέματα (φόρμα συμμετοχής ή εξουσιοδότηση, τραπεζικοί λογαριασμοί κ.λ.π.), καθώς και την τακτοποίηση της συνδρομής σας.

Για τη διευκόλυνσή σας σάς κοινοποιούμε:

Τη φόρμα συμμετοχής
Το αναλυτικό πρόγραμμα
Τα ξενοδοχεία που θα μείνουμε
Τους λογαριασμούς των τραπεζών με τις οποίες συνεργαζόμαστε

Σας περιμένουμε όλους στη φιλόξενη Αιτωλοακαρνανία.

Ο Πρόεδρος
Σταύρος Μπένος