Γρήγορη μετάβαση

2ο Μαθητικό φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής και θεάτρου του δήμου Γόρτυνας

Σχετικά Θέατρα

Ο Δήμος Γόρτυνας, σε συνεργασία με το “ΔΙΑΖΩΜΑ”, την Κίνηση Πολιτών για την προστασία & ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς “ΠΡΟΣΚΗΝΙΟΝ” και τη ΚΓ’ Εφορεία Αρχαιοτήτων, διοργανώνει το «2ο Μαθητικό Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής και Θεάτρου δήμου Γόρτυνας».Μουσική, χορό και άρωμα παράδοσης θα περιλαμβάνουν οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ που θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή πολλών σχολείων του νομού Ηρακλείου, θα διαρκέσουν εννέα ημέρες και έχουν προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013.

Το ΔΙΑΖΩΜΑ χαιρετίζει τη διοργάνωση αυτή που σκοπό έχει την ενδυνάμωση των σχέσεων ανάμεσα στις μαθητικές κοινότητες και το επιβλητικό μνημείο της Γόρτυνας. Μιας διοργάνωσης που ξεκίνησε τον Ιούνιο της περασμένης χρονιάς. Τότε, οι μαθητές των Σχολείων της Γόρτυνας και της Φαιστού άνοιξαν την αγκαλιά τους και «υιοθέτησαν» το ρωμαϊκό θέατρο της Γόρτυνας.

Ευχόμαστε οι νεανικές αυτές πρωτοβουλίες να συνεχιστούν, να πολλαπλασιαστούν, να προσελκύσουν και να εμπνεύσουν ακόμα περισσότερους μικρούς δημότες σε όλη την Ελλάδα.

dt-11062013Το πρόγραμμα εκδηλώσεων