Γρήγορη μετάβαση

Πρόσκληση στην Ζ΄Γενική Συνέλευση

Αγαπητοί μας Φίλοι,

Ολοκληρώνουμε με γοργούς ρυθμούς τις προετοιμασίες μας, ώστε, τόσο η Ζ΄ Γενική μας Συνέλευση όσο και φιλοξενία σας, να είναι όσο το δυνατό καλύτερα οργανωμένες.

Παρακάτω σας δίνουμε μερικές ακόμα πληροφορίες, που πιστεύουμε πως θα σας φανούν χρήσιμες:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ

Συνημμένα θα βρείτε το τελικό πρόγραμμα των εργασιών και των παράπλευρων εκδηλώσεων της γενικής συνέλευσης, όπως διαμορφώθηκε μετά και τις τελευταίες αλλαγές του.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Τα πούλμαν θα ξεκινήσουν από τα γραφεία του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ (Μπουμπουλίνας 30/Εξάρχεια) την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9.00 πμ. με προορισμό τη Νέα Αγχίαλο και το Βόλο.

Επειδή αυτή τη χρονιά το οργανωτικό κομμάτι της γενικής μας συνέλευσης είναι πολύπλοκο (δεδομένου ότι θα διαμείνουμε σε διαφορετικά καταλύματα), σας παρακαλούμε να συμβάλετε στην οργανωτική επιτυχία τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα, προκειμένου να απολαύσουμε όλοι μαζί το πλούσιο και γεμάτο εκπλήξεις τριήμερο.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Στα ξενοδοχεία της Νέας Αγχιάλου και του Βόλου, όπου θα καταλύσουμε, θα σας περιμένουν οι εθελοντές μας για να σας παραδώσουν τις διαπιστεύσεις σας και τους σάκους με το ενημερωτικό υλικό.

ΓΕΥΜΑΤΑ/ΔΕΙΠΝΑ

Σε ό,τι αφορά στο φαγητό, επειδή πάρα πολλοί μας το είχατε επισημάνει, φέτος το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε τα γεύματα και τα δείπνα να μη συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του ξενοδοχείου, και ο καθένας να μπορεί να επιλέξει ελεύθερα από τα όμορφα και γραφικά εστιατόρια και τσιπουράδικα της Νέας Αγχιάλου και του Βόλου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Όσοι από εσάς ακόμα δεν έχετε εκδηλώσει την ενδεχόμενη επιθυμία σας να λάβετε μέρος στη γενική μας συνέλευση, παρακαλούμε να το πράξετε μέχρι την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014, συμπληρώνοντας τη συνημμένη φόρμα.

Διαφορετικά, θα πρέπει να μας προτείνετε ένα άλλο μέλος για να σας εκπροσωπήσει στη διαδικασία της διαπίστωσης της απαρτίας, όσο και στις ψηφοφορίες που θα ακολουθήσουν.

Τέλος, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η κα Άννα Δερβένη θα είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 /8254256 -7
Άννα Δερβένη: 6976998465

Φιλικά,

Ο πρόεδρος

Σταύρος Μπένος

Στα παρακάτω link μπορείτε να βρείτε: