Γρήγορη μετάβαση

Παραλαβή αντισταθμισμάτων για το πρόγραμμα “Crowd funding” για το αρχαίο θέατρο της Κασσώπης

Σχετικά Θέατρα

Το πρόγραμμα “Crowd funding” για το αρχαίο θέατρο της Κασσώπης ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, καθώς χάρη στη δύναμη των πολλών, πριν καν ολοκληρωθεί η δράση, καταφέραμε και συγκεντρώσαμε το ποσό των 80.500 που απαιτείται για την ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης. Αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή ήταν η πλατφόρμα “act4greece” της Εθνικής Τράπεζας.

Σας ευχαριστούμε θερμά, διότι αγκαλιάσατε το θέατρο της Κασσώπης και μετείχατε ενεργά στο πρόγραμμα αποκατάστασής του. Για όλους όσους συνέβαλαν το «ΔΙΑΖΩΜΑ» έχει ετοιμάσει και θα προσφέρει ως ηθική επιβράβευση τα παρακάτω συμβολικά αντισταθμίσματα:

  • € 1 έως € 10: ευχαριστήρια επιστολή, υπογεγραμμένη από τον πρόεδρο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», κ. Σταύρο Μπένο,
  • € 11 έως € 50: αφίσα με το αρχαίο θέατρο της Κασσώπης, μαζί με το παραπάνω,
  • € 51 έως € 100: συλλεκτικό σημειωματάριο, μαζί με τα παραπάνω
  • € 101 από € 500: βιβλίο για το αρχαίο θέατρο της Κασσώπης, μαζί με τα παραπάνω
  • € 501 έως € 1.000: ένα εκμαγείο, πιστό αντίγραφο νομίσματος των αρχαίων Κασσωπαίων, μαζί με τα παραπάνω
  • € 1.001 έως € 2.000: προσωπική ξενάγηση στο χώρο του θεάτρου, μαζί με τα παραπάνω
  • € 2.001 έως € 5.000: συμμετοχή και φιλοξενία στο τριήμερο ταξίδι της Γενικής Συνέλευσης του Διαζώματος, μαζί με τα παραπάνω,
  • € 5.001 και άνω: φύτευση δένδρου στο «Άλσος Χορηγών Κασσώπης», μαζί με τα παραπάνω.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να περάσετε από τα γραφεία του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» (Μπουμπουλίνας 30, Αθήνα και ώρες λειτουργίας 9:00 – 17:00 μ.μ. καθημερινά), προκειμένου να σας ευχαριστήσουμε προσωπικά και να παραλάβετε τα συμβολικά αντισταθμίσματα που αντιστοιχούν στη δωρεά σας. Εναλλακτικά, εάν επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» (Κατερίνα Αβραμοπούλου, τηλ. 210 – 8254256, email:[email protected]) και να μας δώσετε τα στοιχεία σας – διεύθυνσή σας, προκειμένου να σας ταχυδρομήσουμε τα αντισταθμίσματα.

Σας ευχαριστούμε θερμά και πάλι για τη συμβολή σας στην αποκατάσταση ενός σπουδαίου μνημείου.