Γρήγορη μετάβαση

Μαθητές υιοθετούν το Αμφιθέατρο – Στάδιο Πατρών

Σχετικά Θέατρα

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων – Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας και το Διάζωμα διοργανώνουν εκδήλωση για την Υιοθεσία του Αμφιθεάτρου/Σταδίου Πατρών.
Την Δευτέρα 11 Μαΐου στις 7.30 μ.μ στο Αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών, θα πραγματοποιηθεί ομιλία του προέδρου του Διαζώματος κ. Σταύρου Μπένου με θέμα: «Διάζωμα. Η αξία και η μαγεία των συνεργιών».

dem-08052015

Την Τρίτη 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί Εκπαιδευτική Δράση με θέμα «Υιοθεσία Αμφιθεάτρου/Σταδίου Πατρών. Μαθητές ξεναγούν μαθητές στα αρχαία θέατρα» στις 11:00-13:00π.μ στο τμήμα της αρένας του μνημείου επί του πεζόδρομου της οδού Ηφαίστου.

Θα ακολουθήσει η υιοθεσία του Αμφιθεάτρου/Σταδίου από τους μικρούς μαθητές του Κέντρου Προσχολικής Εκπαίδευσης Κ. Γεώρμα με θεατρικό δρώμενο εμπνευσμένο από το ψηφιδωτό που εκτίθεται στην αίθουσα Δημοσίου Βίου του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών και υιοθεσία Αμφιθεάτρου /Σταδίου από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Παραλίας Πατρών με παρουσίαση αποσπάσματος από τις «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη από την ομάδα του πολιτιστικού προγράμματος σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

pelop.gr
8 Μαΐου 2015

  • Διαβάστε το δημοσίευμα εδώ.