Γρήγορη μετάβαση

Θεατρική παράσταση εντός του αρχαιολογικού χώρου του αρχαίου θεάτρου Τανάγρας

Σχετικά Θέατρα

Με την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών καθαρισμού-ανασκαφής του αρχαίου θεάτρου της Τανάγρας, ο Δήμος Τανάγρας σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, οργανώνει θεατρική παράσταση με το έργο «Βάκχες» του Ευριπίδη.

dt-12092016-tanagra-invitation

 

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την 17η Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 8:00 μ.μ. εντός του αρχαιολογικού χώρου του αρχαίου θεάτρου Τανάγρας, με ελεύθερη είσοδο. Η παράσταση είναι δημιουργία των θεατρικών ομάδων της περιοχής («Δήλια Δρώμενα»/Δηλεσίου, «Δημοσθένης Λιάπης»/ Οινοφύτων, «Υρία»/ Παραλίας Αυλίδος).

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται με αφορμή την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Τανάγρας, ύψους 50.000 ευρώ, με αντικείμενο το έργο: «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ».

Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» συγχαίρει όλους όσους συμβάλλουν στην ανάδειξη ενός ακόμη σπουδαίου θεάτρου, του αρχαίου θεάτρου της Τανάγρας και παραμένει αρωγός στην όλη προσπάθεια.

  • Διαβάστε σχετικό δημοσίευμα εδώ.