Γρήγορη μετάβαση

Ζ’ Γενική συνέλευση – 1η ενημερωτική επιστολή

Σχετικά Θέατρα

Αγαπητοί Φίλοι,

Κατά τη πρόσφατη συνεδρίασή του της 20ης Μαΐου 2014 το διοικητικό συμβούλιο του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ αποφάσισε ομόφωνα, η Ζ’ Γενική Συνέλευση του σωματείου μας να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλία από 19-21 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι εργασίες της γενικής συνέλευσης θα συνδυασθούν με ένα οδοιπορικό στα πέντε αρχαία θέατρα της Θεσσαλίας (συνημμένο αρχείο pdf), τα οποία συγκροτούν μια πολύ ωραία διαδρομή:
των Φθιωτίδων Θηβών ή Μικροθηβών
της Δημητριάδος
των Φερών
του μικρού θεάτρου Λάρισας και
του μεγάλου θεάτρου της Λάρισας.

Ορμητήριό μας θα έχουμε την όμορφη πόλη της Νέας Αγχιάλου και για το λόγο αυτό έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές με τους ξενοδόχους της περιοχής για τη διοργάνωση της συνέλευσής μας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι θα διατεθούν όλα τα καταλύματα της Νέας Αγχιάλου για τη διαμονή μας στην ενιαία τιμή των 40,00 ευρώ με πρωινό για το δίκλινο και το μονόκλινο δωμάτιο. Επίσης, η Ένωση Επαγγελματιών θα διαμορφώσει ειδικά οικονομικά μενού για μας (με τα τοπικά εδέσματα και πρωταγωνιστή το φημισμένο τσίπουρο της Νέας Αγχιάλου) σε όλα τα τοπικά εστιατόρια της Νέας Αγχιάλου. Συνεπώς, σας καλώ να φαντασθείτε ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο μιας ονειρικής πόλης, στο οποίο τα διάσπαρτα διαμαντάκια του, δηλαδή όλες οι μικρές του ξενοδοχειακές μονάδες και οι ταβέρνες του, θα γίνουν μια μεγάλη αγκαλιά να μας υποδεχθούν.

Αγαπητοί μας Φίλοι,

Αυτή είναι η πρώτη από μία σειρά ενημερωτικών επιστολών μέσα από τις οποίες θα σας παρουσιάσουμε το αναλυτικό πρόγραμμα της συνέλευσής μας, τα κόστη, αλλά και τις παράπλευρες εκδηλώσεις που θα την πλαισιώνουν.
Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η συμβολή σας εγγυάται την επιτυχία και αυτής της γενικής συνέλευσης. Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό για τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που επισυνάπτεται.

Οι γραμματείς του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ κ.κ. Μαρία Ρουμανά και Άννα Δερβένη θα είναι στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις. Τα πολύ θετικά σχόλια που απέσπασε η διοργάνωση της περσινής συνέλευσής μας στην Ήπειρο ανέβασαν ψηλά τον πήχυ. Φέτος, θα επιδιώξουμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας.

Σας περιμένουμε όλους.

Φιλικά,

Ο πρόεδρος
Σταύρος Μπένος

Δείτε το χάρτη διαδρομών των αρχαίων θεάτρων, εδώ.