Γρήγορη μετάβαση

Πολιτιστική Διαδρομή Αρχαίων Θεάτρων Ηπείρου: άρχισε η υλοποίηση

Σχετικά Θέατρα

Με την ανάρτηση (05/09/2013 www.preveza.gr) της προκήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου διαφημιστικής εταιρίας, η οποία θα αναλάβει το σχεδιασμό στρατηγικής προώθησης και το δημιουργικό της ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, άρχισε η υλοποίηση της πολιτιστικής αυτής διαδρομής.

Η Διαδρομή έχει σχεδιασθεί από το σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ και υλοποιείται από την περιφέρεια Ηπείρου, ως επώνυμο προϊόν πολιτιστικού τουρισμού, με τη στήριξη των υπουργείων Ανάπτυξης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. Η Διαδρομή θα «συνδέει» μέσω τουριστικών – εκδρομικών πακέτων και με τη βοήθεια του κατάλληλου εντύπου και ηλεκτρονικού υλικού τα αρχαία θέατρα Νικόπολης (Ρωμαϊκό θέατρο και Ρωμαϊκό Ωδείο, Κασσώπης, Αμβρακίας (Άρτας), Δωδώνης και Γιτάνων, καθώς και τους αντίστοιχους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

Διαβάστε την προκήρυξη παρακάτω:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ»

DTM_838_01

Πανοραμική φωτογραφία του Αρχαίου θεάτρου Δωδώνης