ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΜΕΛΗ

ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ

«Με την καθιέρωση του θεσμού των Εταιρικών Μελών δημιουργούμε μία νέα ενότητα, σκοπός της οποίας είναι η εμβάθυνση και η προβολή του θεσμού της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και η δημιουργία ισχυρότερων δεσμών με την επιχειρηματική κοινότητα της χώρας μας. Τα εταιρικά μέλη θα διαθέτουν σε ετήσια βάση το ποσό της επιλογής τους (το οποίο θα πρέπει να ξεκινά από τα 3.000 ευρώ) για τις ανάγκες του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Περισσότερα...

 

COSMΟΤΕ Κινητές Τηλεπικοινωνίες A.E.
H Cosmote είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα με 8 εκατομμύρια συνδρομητές. Η εταιρεία έχει την έδρα της στην Αθήνα και είναι 100% θυγατρική του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος. Έχει αναπτύξει επιχειρηματικές δραστηριότητες σε δύο ακόμη χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης μέσω θυγατρικών: την Telekom Αλβανία και την Telekom Ρουμανία που απευθύνονται σε μία διευρυμένη αγορά 45 εκατομμυρίων ανθρώπων. Στο σύνολο των 2 αυτών χωρών η Cosmote εξυπηρετεί περίπου 20,4 εκατομμύρια πελάτες.

https://www.cosmote.gr


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

15.000€

 


 

Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου
Το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου που εμπνεύστηκαν και ίδρυσαν ο Παύλος και η Αλεξάνδρα Κανελλοπούλου το 1999.

Το Ίδρυμα έχει ως προτεραιότητές του την προβολή της ελληνικής τέχνης, τη διάδοση του ελληνικού πολιτισμού, την προαγωγή της εκπαίδευσης, καθώς και την ανάληψη και υποστήριξη δράσεων που αφορούν λιγότερο προνομιούχα άτομα και κοινωφελείς φορείς.

Κεντρικό πόλο δραστηριοτήτων του Ιδρύματος αποτελεί το Μουσείο Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, το έργο της αγάπης του ζεύγους για τον ελληνικό πολιτισμό και της έγνοιας του να παραμείνει η πολιτιστική μας κληρονομιά στην Ελλάδα. Η αγάπη αυτή τους οδήγησε στο να δωρίσουν την πολύτιμη συλλογή τους στο Ελληνικό Κράτος το 1972 και να ιδρυθεί το Μουσείο Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου.

www.pacanellopoulosfoundation.org


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

10.000€


 

Ίδρυμα Ωνάση | Κοινωφελές Ιδρυμα Αλεξανδρου Ωνάση
Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης συστάθηκε τον Δεκέμβριο του 1975 σύμφωνα με την επιθυμία του Αριστοτέλη Ωνάση στο όνομα του γιου του Αλέξανδρου Ωνάση. Κατά τη ρητή βούληση του Αριστοτέλη Ωνάση, έδρα του Ιδρύματος είναι το Vaduz του Liechtenstein.

Ο πολιτισμός, η παιδεία, το περιβάλλον, η υγεία και η κοινωνική αλληλεγγύη είναι οι βασικές προτεραιότητες του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης. Όλες οι δραστηριότητες του Κοινωφελούς Ιδρύματος σχετίζονται με την Ελλάδα και τον ελληνικό πολιτισμό. Στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης προωθούνται έργα με κοινωφελή χαρακτήρα ενώ με βάση τους κανονισμούς του Ιδρύματος και τη βούληση του Αριστοτέλη Ωνάση αποκλείεται η ατομική φιλανθρωπία.

Όλα τα έργα του Ιδρύματος χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από τα κέρδη ενός αυτοτελούς και θεσμικά ανεξάρτητου Ιδρύματος με επιχειρηματικό χαρακτήρα με το όνομα Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης με έδρα το Vaduz του Liechtenstein, το οποίο δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς της ναυτιλίας και των επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία και χρηματοοικονομικά προϊόντα. scrollupscrolldown

http://www.onassis.org/


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

10.000€


 

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. - Όμιλος επιχειρήσεων
Ο Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί τη μετεξέλιξη οικογενειακής μεταλλουργικής επιχείρησης από το 1908, σε έναν από τους μεγαλύτερους Βιομηχανικούς Ομίλους στη χώρα μας.
Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα στους τομείς της Μεταλλουργίας & Μεταλλείων, Ενέργειας, Έργων EPC και Βιομηχανίας Οχημάτων και παράλληλα διαθέτει σημαντική διεθνή δραστηριότητα.

www.mytilineos.gr


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

10.000€


 

ELPEN - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
 
Η ELPEN είναι τον 21ο αιώνα η κορυφαία Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία ανάμεσα στις εγχώριες φαρμακοβιομηχανίες. Σήμερα η εταιρεία κατατάσσεται στη 6η θέση σε μια αγορά με 400 και πλέον φαρμακευτικές εταιρείες, εγχώριες και πολυεθνικές.

www.elpen.gr


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

10.000€

 


 

FOURLIS - Όμιλος εταιριών
Ο όμιλος FOURLIS αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους διαρκών καταναλωτικών αγαθών στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η Στρατηγική του είναι η ανάπτυξη εταιριών με έμφαση κυρίως στο λιανικό εμπόριο αλλά και στο χονδρικό εμπόριο.

Ο όμιλος FOURLIS δραστηριοποιείται σε τέσσερις βασικούς κλάδους. Την Λιανική οικιακού εξοπλισμού (IKEA), την Λιανική αθλητικών ειδών (INTERSPORT), την Λιανική ειδών ένδυσης και αξεσουάρ (NEW LOOK) και τη Χονδρική ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών (General Electric, Liebherr, Korting).

www.fourlis.gr


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

10.000€


 

ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΙΤΑΝ Α.Ε.
Ο Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ είναι ένας ανεξάρτητος παραγωγός τσιμέντου και δομικών υλικών, με καθετοποιημένη παραγωγή και 110 χρόνια βιομηχανικής εμπειρίας.

Με έδρα την Ελλάδα, ο Όμιλος διαθέτει εργοστάσια τσιμέντου σε εννέα χώρες, απασχολεί περισσότερους από 5.500 εργαζομένους.

www.titan.gr


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

10.000€


 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Με έτος ίδρυσης το 1916, η Τράπεζα Πειραιώς, η μεγαλύτερη τράπεζα σήμερα στην Ελλάδα, ενισχύει την ελληνική οικονομία, προωθεί την ανταγωνιστικότητα και στηρίζει την αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας. Με περίπου 22.500 εργαζομένους, 1.400 καταστήματα, 2.700 ΑΤMs και το πολυβραβευμένο ηλεκτρονικό δίκτυο τραπεζικής winbank, ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς προσφέρει τις υπηρεσίες του σε 6,9 εκατομμύρια πελάτες στην Ελλάδα και 9 ακόμη χώρες.

Με ειδικές ενέργειες, που συνδυάζουν την επιχειρηματική ανάπτυξη με την εταιρική υπευθυνότητα, ο ‘Όμιλος Πειραιώς σφυρηλατεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους κοινωνικούς εταίρους του. Ταυτόχρονα αναβαθμίζει την αλληλένδετη σχέση ανάμεσα στο φυσικό και στο πολιτιστικό περιβάλλον, αναδεικνύοντας τη σημασία της αειφόρου ανάπτυξης για τον τόπο.

www.piraeusbank.gr


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

10.000€


 

ALPHA BANK
Ο Όμιλος Alpha Bank είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους του χρηματοοικονομικού τομέα στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία στην εγχώρια και τη διεθνή τραπεζική αγορά. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων της λιανικής τραπεζικής, της τραπεζικής μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, της διαχειρίσεως κεφαλαίων και private banking, της διανομής ασφαλιστικών προϊόντων, της επενδυτικής τραπεζικής, των χρηματιστηριακών εργασιών και της διαχειρίσεως ακίνητης περιουσίας.

www.alpha.gr


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

10.000€


 

Αττική Οδός A.E
Η Αττική Οδός είναι ένα πρωτοποριακό έργο που κατασκευάστηκε με τη μέθοδο της παραχώρησης και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα συγχρηματοδοτούμενα οδικά έργα της Ευρώπης. Ανήκει στην πρώτη γενιά των συγχρηματοδοτούμενων έργων που δημοπρατήθηκαν στην Ελλάδα τη δεκαετία του΄90 και επί της ουσίας άνοιξε το δρόμο και έθεσε τις βάσεις για το μέλλον των επιτυχημένων συμβάσεων παραχώρησης, στην ελληνική επικράτεια αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα.

http://www.aodos.gr


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

10.000€


 

ATTICA BANK

Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία ιδρύθηκε το 1925 και είναι σήμερα ένας δυναμικός χρηματοοικονομικός οργανισμός στην Ελλάδα που διαθέτει ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο αποτελούμενο, αυτή τη στιγμή, από 79 καταστήματα.

www.atticabank.gr


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

5.000€

 


 

ΒΙΚΟΣ Α.Ε. - ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΑΕ
Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) ιδρύθηκε το 1990 και είναι από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος» από την ομώνυμη πηγή, το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

www.vikoswater.gr


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

5.000€

 


 

ΟΜΙΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας δραστηριοποιείται ενεργά σε 12 χώρες και περιλαμβάνει, εκτός της ΕΤΕ, 9 τράπεζες και 64 θυγατρικές εταιρείες παροχής χρηματοοικονομικών και λοιπών υπηρεσιών, απασχολώντας συνολικά 35.227 εργαζόμενους. Διαθέτει ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων και υπηρεσιών στο εξωτερικό (1.233 μονάδες) καθώς και το πληρέστερο δίκτυο στην Ελλάδα, με 529 καταστήματα και 1.401 ΑΤΜ (στοιχεία 30.06.2014).

Ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας έχοντας αναλάβει το ρόλο ενός υπεύθυνου “πολίτη” απέναντι στην κοινωνία, σε όλη τη διάρκεια της ιστορικής της διαδρομής, από το 1841 μέχρι σήμερα, αποδεικνύει το διαχρονικό της ενδιαφέρον και την ευαισθησία της σε ό,τι αφορά το σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες, την ανάπτυξη της κοινωνίας, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, τη διάσωση και τη διαφύλαξη του ελληνικού πολιτισμού, τη συνεισφορά στα γράμματα και τις τέχνες και βεβαίως την προστασία του περιβάλλοντος.

www.nbg.gr


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

5.000€

 


 

TEMES - COSTA NAVARINO
Η ΤΕΜΕS είναι ο φορέας ανάπτυξης της Costa Navarino, του πρώτου ολοκληρωμένου τουριστικού προορισμού υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα, που συμβάλλει στην καθιέρωση της Μεσσηνίας ως τουριστικής περιοχής υψηλής ποιότητας και παγκοσμίου φήμης.

Στην καρδιά της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία.

www.temes.gr


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

5.000€

 


 

ZARA ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ
Η αλυσίδα Zara είναι μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εταιρείες μόδας. Ανήκει στην , έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους διανομής παγκοσμίως.

Ο πελάτης αποτελεί το κέντρο του ιδιαίτερου επιχειρηματικού μοντέλου, το οποίο αποτελείται από τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τη διανομή και την πώληση μέσω του δικού της μεγάλου δικτύου καταστημάτων.

www.zara.com


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

5.000€

 


 

ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ
Το ίδρυμα στηρίζει την εκπαίδευση και την έρευνα, την υγεία και την περίθαλψη, την προστασία του περιβάλλοντος και μία ισχυρή και ανεξάρτητη κοινωνία των πολιτών.

www.bodossaki.gr


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

5.000€

 


 

ΑΤΡΕΥΣ ΕΠΕ
Η ΑΤΡΕΥΣ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1978, με αντικείμενο εργασιών την Αντιπροσωπεία, Εισαγωγή και Εμπορία Μηχανημάτων. Στα πλαίσια των εργασιών της, αντιπροσωπεύει διάφορους Οίκους του εξωτερικού (Ευρώπης και ΗΠΑ), σε βαρέα οχήματα, αυτόνομες φωτιστικές μονάδες με Η/Ζ, ανταλλακτικά επιγείων μέσων Ενόπλων Δυνάμεων κ.α.

www.atreus.gr


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

5.000€

 


 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. επελέγη κατόπιν διαγωνισμού από το ΥΠΕΧΩΔΕ για να σχεδιάσει, να χρηματοδοτήσει, να κατασκευάσει και να λειτουργήσει τον αυτοκινητόδρομο για μια περίοδο 30 ετών, με αφετηρία το έτος 2008. Οι εταιρίες που μετέχουν στην ανώνυμη εταιρεία διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση παρόμοιων μεγάλων έργων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

www.olympiaodos.gr


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

5.000€

 


 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
Ένας δυναμικός Όμιλος, με στέρεες βάσεις και συνεχή κερδοφορία, πρωταγωνιστεί στις ενεργειακές εξελίξεις στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η σταδιακή μετεξέλιξή του από πετρελαϊκή σε ενεργειακή δύναμη συνοδεύεται από διεθνείς δραστηριότητες, επεκτάσεις και συμμαχίες, αλλά και από ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα με επιλεγμένες κερδοφόρες επενδύσεις σε νέους τομείς.

www.hellenic-petroleum.gr


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

5.000€

 


 

AEGEAN AIRLINES
Η Aegean Airlines ιδρύθηκε το 1987 ως Aegean Aviation από τον επιχειρηματία Νικόλαο Σιμιγδαλά. Ο Όμιλος Βασιλάκη την απέκτησε το 1994 Το Μάρτιο του 1999 ιδρύθηκε και επίσημα η Aegean Airlines και ξεκίνησε τις πρώτες πτήσεις της από την Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, χρησιμοποιώντας δύο ιδιόκτητα αεροσκάφη jet Avro RJ 100 της βρετανικής BAe Systems. Το 2001 συγχωνεύτηκε με την άλλη μεγάλη ελληνική ιδιωτική αεροπορική εταιρεία Cronus Airlines και το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη ιδιωτική ελληνική αεροπορική εταιρεία.

Η Aegean ανακοίνωσε στις 26 Μαΐου 2009 την υπογραφή συμφωνίας για την είσοδό της στην διεθνή αεροπορική συμμαχία Star Alliance. Έκτοτε η Aegean είναι πλήρες μέλος της συμμαχίας. Στις 9 Οκτωβρίου 2013 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την έγκρισή της σχετικά με την απορρόφηση της αεροπορικής εταιρείας Olympic Air από την Aegean Airlines, δημιουργώντας έτσι την μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας.

http://el.aegeanair.com


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

5.000€

 


 

ΝΕΑ ΟΔΟΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ
Η Κεντρική Οδός είναι η εταιρία που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, την εκμετάλλευση και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος - Ε65».

Η Νέα Οδός είναι η εταιρία που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, την εκμετάλλευση και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «Ιόνια Οδός».

Πρωταρχικός στόχος η ασφαλής και ταχύτατη μετακίνηση για όλους τους Έλληνες πολίτες σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών ποιότητας.

www.neaodos.gr www.kentrikiodos.gr


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

5.000€

 


 

ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών
Ο ΣΕΒ διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον μετασχηματισμό της Ελλάδας σε μια παραγωγική, εξωστρεφή και ανταγωνιστική οικονομία, ως ανεξάρτητος και υπεύθυνος εκπρόσωπος της ιδιωτικής οικονομίας.

Ο ΣΕΒ, ως κοινωνικός εταίρος που πιστεύει στη λειτουργία των θεσμών, προωθεί στα αρμόδια όργανα της Πολιτείας και της Ε.Ε. τις απόψεις και θέσεις της επιχειρηματικής κοινότητας .Διαμορφώνει θέσεις, αναλύσεις και προτάσεις πολιτικής για την οικονομία, τη βιομηχανία, την καινοτομία, την απασχόληση, την παιδεία και τις εργασιακές δεξιότητες, τον κοινωνικό διάλογο, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την εταιρική υπευθυνότητα.

Ο ΣΕΒ δικτυώνει τα μέλη του μεταξύ τους & με τα κέντρα αποφάσεων (εγχώρια και διεθνή), με στόχο τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας.

http://www.sev.org.gr/


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

5.000€

 


 

ΑΒ Βασιλόπουλος
Η AB δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίας τροφίμων και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα.

www.ab.gr
 


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

5.000€

 


 

ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.
Η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. είναι η εταιρεία που ανέλαβε τη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο-Σπάρτη.

Ο συνολικού μήκους 205 χλμ. αυτοκινητόδρομος αποτελεί το πρώτο από τα οδικά έργα που κατασκευάζονται με Σύμβαση Παραχώρησης το οποίο ολοκληρώθηκε και μάλιστα από αμιγώς ελληνικά χέρια. Η ολοκλήρωσή του φέρνει πλέον την Πελοπόννησο πιο κοντά στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα, μειώνοντας δραστικά τους χρόνους διαδρομής μεταξύ των προορισμών που εξυπηρετεί, ενώ αυξάνει θεαματικά το επίπεδο οδικής ασφάλειας των μετακινουμένων.

www.moreas.com.gr
 


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

5.000€

 


 

Eurobank
Ο όμιλος Eurobank είναι ένας δυναμικός χρηματοοικονομικός οργανισμός με παρουσία σε επτά χώρες, σύνολο ενεργητικού ?66,4 δισ. και ανθρώπινο δυναμικό 15.958 εργαζόμενους.

Με συνολικό δίκτυο 896 σημείων εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Όμιλος παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Στην Ελλάδα, η Eurobank είναι ένας από τους τέσσερις πυλώνες του τραπεζικού συστήματος. Με δύο διακριτά δίκτυα λιανικής, το Δίκτυο Eurobank και το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, κέντρα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, δίκτυο private banking και βραβευμένα ηλεκτρονικά δίκτυα, η φιλοσοφία της Eurobank εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

https://www.eurobank.gr
 


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

5.000€

 


 

Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)
Ο ΣΕΤΕ, ως κοινωνικός εταίρος από το 2013, εκπροσωπεί τις πανελλήνιες κλαδικές ενώσεις τουριστικών επιχειρήσεων καθώς και μεμονωμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ευρύτερα στην τουριστική οικονομία και καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των τουριστικών δραστηριοτήτων. Ο ΣΕΤΕ ως σύγχρονος κοινωνικός εταίρος συνεχίζει να υλοποιεί με προσήλωση το έργο του το οποίο περιλαμβάνει τη δημιουργική παρέμβαση, τον εποικοδομητικό διάλογο και τη συμβουλευτική προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του τουρισμού με κύριο στόχο τη μεγιστοποίηση της συνεισφοράς του Τουρισμού στην εθνική οικονομία, στην απασχόληση, στην κοινωνική συνοχή, στις τοπικές οικονομίες και κοινωνίες.

Ο Σύνδεσμος έχει ενεργοποιήσει πλήρως τους δύο σύγχρονους επιχειρησιακούς του βραχίονες την Marketing Greece για την προώθηση των μικρών επιχειρήσεων και του συνόλου των προορισμών, και το ΙΝΣΕΤΕ για την παραγωγή και ανάλυση στοιχείων (SETE Intelligence), καθώς και τη δημιουργία προτύπων ποιότητας και μεγάλης κλίμακας εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Ο ΣΕΤΕ εργάζεται με όραμα, σχέδιο και στρατηγικές συμμαχίες για τον βασικό πυλώνα της οικονομίας, τον ελληνικό τουρισμό.

http://sete.gr/el/


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

3.000€

 


 

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρίες παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1963 από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και αποτελεί μέλος του Ομίλου Heineken N.V. Λειτουργεί με έδρα την Αθήνα.

http://www.athenianbrewery.gr


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

3.000€

 


 

Όμιλος economia
Στον Όμιλο economia - Εκδόσεις ΚΕΡΚΥΡΑ εκδίδουμε οικονομικά περιοδικά, βιβλία και λευκώματα, διοργανώνουμε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες και φροντίζουμε για την αξιοποίηση του ιστορικού αρχείου Βοβολίνη. Βασικό αντικείμενο του ομίλου είναι η πορεία και εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας.

http://www.economia.gr/el/


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

3.000€

 


 

APIVITA Natural Cosmetics
Η APIVITA είναι μια εταιρεία με ισχυρή φιλοσοφία, αξίες, κοινωνική υπευθυνότητα, παράδοση και καινοτομία. Έχει εξελιχθεί σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο σύμπαν από ανθρώπους, προϊόντα, σκοπούς, αξίες, όνειρα και νέα εγχειρήματα.
Έχει αναπτύξει και εδραιώσει πάνω από τριακόσια φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, ενσωματώνοντας σε αυτά υψηλής βιολογικής αξίας μελισσοκομικά προϊόντα, εκχυλίσματα από ελληνικά βότανα, αγνά αιθέρια έλαια και πολλές πράσινες καινοτομίες και ευρεσιτεχνίες.

http://www.apivita.com/hellas/


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

3.000€

 


 

Όμιλος INTERAMERICAN
Ιδρύθηκε το 1969 και για 44 χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ελληνική αγορά. Το όνομά της είναι ταυτόσημο με την ιδέα της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας. 1η σε μέγεθος ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία και 2η επί συνόλου αγοράς.
Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης, στη Ζωή, στην Υγεία, στην προστασία της περιουσίας, στις υπηρεσίες Βοήθειας και στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας.

www.interamerican.gr


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

3.000€

 


 

OPTIMA ΑΕ
Από το 1974 έως σήμερα, η εταιρία αναπτύχθηκε μεθοδικά, με συγκεκριμένη στρατηγική, προσήλωση στους στόχους της και σκληρή δουλειά σε όλους τους τομείς, από μια δυναμική ομάδα που συνεχίζει, άοκνα, το όραμα των εμπνευστών της.

http://www.optima.gr/


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

3.000€

 


 

METRO ΑΕΒΕ
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1976 με την επωνυμία METRO Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Διατροφής και Οικιακής Χρήσεως και το διακριτικό τίτλο METRO. Προήλθε από το συνεταιρισμό οκτώ παντοπωλών, ενώ ήταν από την αρχή και παραμένει πάντα απόλυτα Ελληνικών συμφερόντων. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας προέρχεται από δύο βασικές κατηγορίες καταστημάτων: τις πωλήσεις Λιανικής μέσα από τα My Market και τις πωλήσεις Χονδρικής μέσα από τα METRO Cash & Carry.

http://www.metro.com.gr/Home.aspx


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

3.000€

 


 

Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ
Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ είναι μία από τις πιο σύγχρονες εταιρίες παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην Ήπειρο, στον Αμμότοπο 'Αρτας.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ επεξεργάζεται ετησίως περίπου 25.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος και διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συσκευασίας. Η παραγωγική δυνατότητα, οι τεχνικές, το πρωτοποριακό πνεύμα και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση της παράδοσης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ στην ελληνική αγορά είναι η ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ, η οποία ανήκει στον ίδιο όμιλο εταιριών.

http://www.epirus.gr/el/


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

3.000€

 


 

Sani Resort
To Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής είναι ένας συναρπαστικός τόπος διακοπών, ένα οικολογικό καταφύγιο όπου άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν αρμονικά, σε μια ιδιωτική έκταση 4.500 στρεμμάτων με θέα στον Όλυμπο και το Αιγαίο. Το Sani Resort δεν είναι ένας συνηθισμένος προορισμός. Σε ένα φυσικό περιβάλλον που ξεπερνά κάθε προσδοκία, μπορείτε να χαρείτε την πολυτέλεια, την ποιότητα και την ευζωία. Κοντά μας θα ανακαλύψετε ξανά τη χαρά της ζωής.

http://www.sani-resort.com/


ΕΤΗΣΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ

3.000€

 


 

 

 

 
 

 
     


Αρχή ^

  Σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ
Μπουμπουλίνας 30 (1ος όροφος), Τ.Κ.: 106 82, Αθήνα,

Τηλ.: 210.82.54.256,
Fax: 210.82.54.258
Διάζωμα - Web: www.diazoma.gr, E-mail: info@diazoma.gr
Copyright © 2008 - .
 
Facebook page
Twitter
YouTube channel
YouTube tv

NewsLetter

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας

Υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού