Γρήγορη μετάβαση

τα Εταιρικά Μέλη μας

«Με την καθιέρωση του θεσμού των Εταιρικών Μελών δημιουργούμε μία νέα ενότητα, σκοπός της οποίας είναι η εμβάθυνση και η προβολή του θεσμού της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και η δημιουργία ισχυρότερων δεσμών με την επιχειρηματική κοινότητα της χώρας μας. Τα εταιρικά μέλη θα διαθέτουν σε ετήσια βάση το ποσό της επιλογής τους (το οποίο θα πρέπει να ξεκινά από τα 3.000 ευρώ) για τις ανάγκες του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Εταιρικά Μέλη
Συναντήσεις Εταιρικων μελών
nea_kedriki

ΝΕΑ ΟΔΟΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ

Η Νέα Οδός είναι η εταιρία που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, την εκμετάλλευση και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «Ιόνια Οδός». Πρωταρχικός στόχος η ασφαλής και ταχύτατη μετακίνηση για όλους τους Έλληνες πολίτες σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών ποιότητας. Η Κεντρική Οδός είναι η εταιρία που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, την εκμετάλλευση και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος - Ε65». Οι εταιρίες έχουν αναλάβει την δημιουργία ψηφιακού πανοράματος για την ΠΑΘΕ και την Ιονία Οδό με σημεία Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος (clio muse). Την δημιουργία Info kiosk σε ΣΕΑ με πιλοτική εφαρμογή στο ΣΕΑ Σείριος. Τη χρηματοδότηση μελέτης υποβάθρου που καταγράφει τα έσοδα της Πολιτιστικής Διαδρομής της Ηπείρου, καθώς και τη χρηματοδότηση μελέτης για το Τοπικό Σύμφωνο Ανάπτυξης Πολιτιστικής Διαδρομής Ηπείρου.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

OlympiaOdos

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. επελέγη κατόπιν διαγωνισμού από το ΥΠΕΧΩΔΕ για να σχεδιάσει, να χρηματοδοτήσει, να κατασκευάσει και να λειτουργήσει τον αυτοκινητόδρομο για μια περίοδο 30 ετών, με αφετηρία το έτος 2008. Οι εταιρίες που μετέχουν στην ανώνυμη εταιρεία διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την υλοποίηση παρόμοιων μεγάλων έργων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. έχει χρηματοδοτήσει με το ποσό των 8,000€ μελέτη για την καταγραφή των περιβαλλοντικών και πολιτιστικών μνημείων που βρίσκονται κατά μήκος της Ολυμπίας Οδού και τη συγκρότηση του σχετικού φακέλου της πολιτιστικής διαδρομής της Ολυμπίας Οδού, προκειμένου το έργο να υποβληθεί για ένταξη σε Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Προγράμματα. Στις δράσεις της εντάσσονται ακόμη το Ψηφιακό Πανόραμα της Ολυμπίας Οδού και η δημιουργία video για την Πολιτιστική Διαδρομή της Ολυμπίας Οδού. Τέλος, η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ υποστήριξε το crowdfunding ''My Kassopi'' μέσω της διανομής σχετικής card postal.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

national-bank-greece-logo

ΟΜΙΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας δραστηριοποιείται ενεργά σε 12 χώρες και περιλαμβάνει, εκτός τις ΕΤΕ, 9 τράπεζες και 64 θυγατρικές εταιρείες παροχής χρηματοοικονομικών και λοιπών υπηρεσιών, απασχολώντας συνολικά 35.227 εργαζόμενους. Η Εθνική Τράπεζα είναι εταιρικό μέλος του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ και υποστηρίζει την ανασκαφή και αναστήλωση της αρχαίας Μεσσήνης. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, χρηματοδότησε και την έκδοση ενός μικρού βιβλίου για την αρχαία Μεσσήνη. Ακόμη, η Εθνική Τράπεζα χρηματοδότησε μελέτη για τη δημιουργία του Αρχαιολογικού Πάρκου Ορχομενού Βοιωτίας με το ποσό των 30,000 ευρώ και με την ηλεκτρονική πλατφόρμα Act4Greece στήριξε την επιτυχημένη δράση συμμετοχικής χρηματοδότησης (crowdfunding) για τη συγκέντρωση των 80.000€ που απαιτούνται για τη χρηματοδότηση της εκπόνησης των μελετών αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης.

Ετήσια Συνδρομή: €5.000

Δ’ Συνάντηση εταιρικών μελών
21/04/2017 - 23/04/2017
Ξενοδοχείο ''Montana'' Καρπενήσι
Γ’ Συνάντηση εταιρικών μελών
16/04/2016 - 18/04/2016
«Parga Beach Hotel» Πάργα-Κασσώπη
Β’ Συνάντηση εταιρικών μελών
18/04/2015 - 19/04/2015
«COSTA NAVARINO» Μεσσηνία
Α’ Συνάντηση εταιρικών μελών
21/06/2014 - 22/06/2014
Ερέτρια - Negroponte Resort Eretria